Inngår i kampanje

Livskraftig lever - forklaring på eksem, psoriasis, diabetes, streptokokker, akne, urinsyregikt, opp (BOK)

Anthony William

456,00 45600
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
I sin fjerde bok om helse og årsaken til en lang rekke lidelser tar medisinsk klarsynte Anthony William for seg hvilke tiltak vi enkelt kan sette inn for å gi oss selv en livskraftig lever. En overbelastet lever vet vi er årsaken til svært mange plager. Ut fra sin unike forståelse av årsakssammenhengene foreskriver han kosttilskudd og kostholdsråd samt teknikker for helbredelse. I lilkhet med alle hans foregående bøker gir han deg også her en rekke matoppskrifter, som denne gangen styrker nettopp leveren. Et ruvende oppslagsverk om vår lever! "I Livskraftig lever får du vite nøyaktig hva leveren din trenger for å kunne helbrede seg selv og utføre de livreddende funksjonene den er skapt for å utføre." Anthony William Anthony Williams utgivelser er oversatt til 30 språk og og hittil solgt i 2 millioner eksemplarerer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Anthony William
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202612511
Antall sider 484 Dimensjoner 19,6cm x 24,9cm x 3,1cm
Vekt 1403 gram Oversetter Benedicta Windt-Val
Originalspråk Engelsk Originaltittel Medical medium liver rescue
Andre medvirkende Ashleigh Foster, Britton Foster Emner og form Alternative behandlingsmåter, healing og helse, Hepatologi, Populærmedisin og helse, Alternativ medisin, Leversykdommer, Faglitteratur