Lunch bok 2 - Ikke jobb mens jeg forstyrrer (BOK)

Børge Lund

199,00 19900 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Lunch er serien for alle som har hørt ordene «endringsvilje» og «omorganisering» i samme setning. Vi fortsetter der vi slapp fra forrige bok, med seriens første søndagssider og spesialhistorien Tax Free fra Lunch-albumet «K-O-M-U-N-I-K-A-S-J-O-N», året da Lunch festet seg for alvor i folk kollektive humorhukommelse.

I ettertid har albumet oppnådd astronomiske beløp på nettauksjoner. Faktum er at du kan kjøpe fem Lunch-bøker for pengesummen «K-O-M-U-N-I-K-A-S-J-O-N» har gått for. Vi vil derfor våge å påstå at å investere i LUNCH-bøker gir enorm avkastning. I hvert fall for lattermusklene. Redaksjonen får henvendelser fra alt fra lærere til Johan H. Andresen, fra riggarbeidere til aksjemeglere. De har til felles at alle kjenner seg igjen i LUNCH, og de er alle sikre på at serien handler om deres arbeidsplass. Dette sier noe om norsk arbeidsliv som.kanskje er litt urovekkende, men heldigvis også veldig latterlig.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Forfatter Børge Lund
Serie Lunch Forlag
Egmont serieforl.
ISBN 9788242952677 Illustratør Børge Lund
Emner og form Tegneserier i europeisk tradisjon, bandes dessinées, Tegneserieromaner og tegneserier: humor, Norge, Tegneserier, Humor, Skjønnlitteratur