Inngår i kampanje
1 019,00 1 01900 Veil. pris 1 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
En enestående bok om den enestående restauranten Maaemo. - restauranten med tre stjerner i Michelinguiden! De spektakulære bildene og illustrasjonene fra norsk natur og de vakre fotoene av rettene og restaurantmiljøet tar deg med på en reise gjennom smakene av Norge. Akkurat slik et måltid på den verdensberømte stjernerestauranten i Oslo gjør. Restauranten drives av Esben Holmboe Bang som skriver ærlig og engasjert om Maaemos smaker, identitet, visjon og beinharde arbeid for å fremkalle smakene som er genuine for restauranten. Og ikke minst gir boken leseren mulighet til å skape sitt eget lille Maaemo hjemme: Her presenteres 80 oppskrifter på mange av restaurantens signaturretter og ikke minst grunnoppskriftene til de typiske smakene av Maaemo. «For meg er denne boken en umiddelbar klassiker. Det er en bok det vil bli referert til i mange tiår fremover, når mathistorien fra vårt lille nordiske hjørne av verden skal fortelles.» René Redzepi, kjøkkensjef, Noma i København

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Esben Holmboe Bang
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202527105
Antall sider 383 Dimensjoner 27,6cm x 33,7cm x 4cm
Vekt 3220 gram Andre medvirkende Tuukka Koski
Illustratør Danny Larsen Omtalt person Maaemo
Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Hotell og restaurantbransjen, Norge, Restauranter, Mat og drikke, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Den er et praktverk, det lekreste som noen gang er produsert av sitt slag i Norge. Ikke bare det, den gir et konsist og svært velformulert innblikk i én manns tanker og visjoner som går langt utover å gjøre oss mette." Erik Valebrokk, erikvalebrokk.no "Dette er et mesterverk og samtidig et genuint oppslagverk fra en av de viktigste gastronomiske periodene i Norge. Boka står fjellstøtt og er en bauta over det særegne og urekte. Den speiler landet vårt på sitt beste. Inspirasjonen til rettene er hentet fra tradisjoner bakover i tid, viser dagens mattrender og tar dem med inn i fremtiden. Her blir det nordiske kjøkkenets fornyelse dokumentert på en sannferdig og ærlig måte. Dette er en bok som vil gå i arv gjennom generasjoner." Appetitt