Inngår i kampanje
  • Lesehest

Mulysses - Mulegutten drar til sjøs (BOK)

Øyvind Torseter

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Mulegutten drar til sjøs. Og det går med Mulegutten som det gjør med så mange førstereisgutter; armod tvinger ham ut på en farlig tokt med en eksentrisk eventyrer på jakt etter øyet til et sjøuhyre. I tegneseriens form følger vi Muleguttens farlige ferd. Vi tar del i de følelsesmessige stormkastene han gjennomgår - langt hjemmefra, under en lunefull kaptein og med sterke følelser for en blindpassasjer som etterhvert dukker opp.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Øyvind Torseter
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202553043
Antall sider 154 Dimensjoner 26,8cm x 11,9cm x 2cm
Vekt 899 gram Nivå 9-12 år
Illustratør Øyvind Torseter Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Tegneserieromaner i europeisk tradisjon, Oppdagelsesreiser, Sjølivet, Tegneserier, Skjønnlitteratur
Anmeldelser
"Morsom, rørende og underfundig er den nye boka fra Øyvind Torseters hånd. Tittelen Mulysses sender tankene både til gresk mytologi og James Joyce sin genierklærte roman Ulysses. Men har man ikke den ballasten for lesningen, er det ingen fare.Boka har mye å gi både barn og voksne helt uavhengig av dens inspirasjonskilder." "Gjennom årene har Øyvind Torseter for lengst blitt Norges mest priste barnebokforfatter og illustratør. Det er ingen grunn til at det ikke skal fortsette med «Mulysses». Den er ikke bare et eventyr denne boka. Den er litt av en drøm også. Den er bare herlig."

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i