Inngår i kampanje

Noe tapt og noe vunnet (BOK)

Tara Westover

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
En utrolig historie om overlevelse, fanatisme og verdien av kunnskap. Utropt som en av årets ti beste bøker av New York Times Book Review. Tara er sytten år gammel første gang hun setter sine ben i et klasserom. Hun vokser opp i fjellene i Idaho med foreldre som forbereder seg på dommedag: De bunkrer opp med mat, sover med fluktveske i senga og er motstandere av sykehus og leger. Som ungdom begynner Tara å utdanne seg selv og klarer opptaksprøven til universitetet. Her lærer hun om verdensbegivenheter hun aldri har hørt om før, som holocaust og den amerikanske borgerrettsbevegelsen. Suget etter å vite mer, lære mer, forstå mer, bringer henne til Harvard og Cambridge. Først da begynner hun å spørre seg selv om hun har reist for langt. Om det fortsatt finnes en vei hjem. Noe tapt og noe vunnet fikk fantastiske kritikker og gikk rett inn på New York Times' bestselgerliste da den kom ut. Den gripende oppvekstfortellingen fra virkeligheten har vakt enorm internasjonal interesse og var på en rekke lister over de beste bøkene fra 2018, i alt fra Time Magazine til Vogue og The Economist. Amazon utropte den til årets beste bok i 2018.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Tara Westover
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205530508
Antall sider 371 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,1cm
Vekt 309 gram Oversetter Hilde Stubhaug
Originalspråk Engelsk Originaltittel Educated
Emner og form Selvbiografier: generelle, Familie og relasjoner: råd og spørsmål, Kirkesamfunn av amerikansk opprinnelse, Barnemishandling, Idaho, Familie, Barndom, Omsorgssvikt, Mormonere, Utdanning, Selvbiografier, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i