Inngår i kampanje

Orkanen (BOK)

Hans Jørgen Sandnes

Slippes 12/10
218,00 21800 Veil. pris 249,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Bok to i den spennende Krypto-serien! Sommeren er over, og sjømonsteret Krako er fremdeles i fangenskap hos akvariesjefen. Men da akvariet stenges på grunn av et orkanvarsel, ser Ophelia og Bernard sitt snitt til å bryte seg inn. De vil redde Krako og gjenforene henne med Lille-Krako, som fremdeles svømmer i det fri. Men selv om de får hjelp av Synne og Filip, går ikke alt etter planen. For mektige mennesker er villige til å gå langt for å holde Krako fanget. Og det blir ikke enklere da et nytt sjømonster nærmer seg Saltvik. Orkanen er den andre boka i den serien Krypto. Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen Sandnes, som blant annet står bak illustrasjonene til de populære Detektivbyrå nr. 2-bøkene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Hans Jørgen Sandnes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205532236
Nivå 9-12 år Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Tegneserier i europeisk tradisjon, bandes dessinées, Tegneserieromaner og tegneserier: action og spenning, Småbyer, Grafiske romaner, Tegneserier, Spenning, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i