Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Over havet (BOK)

Isabel Allende

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
En storslagen roman ikke bare for dem som har vært Isabel Allende-fans i flere tiår, men også for lesere som nå får glede av å bli kjent med forfatteren for første gang. Mot slutten av den spanske borgerkrigen, da general Franco og hans fascister seirer på alle fronter, blir to unge mennesker tvunget til å forlate det krigsherjede Barcelona. Gravide Roser og svogeren Víctor ??krysser Pyreneene til fots for å komme seg i trygghet. Rosers kjæreste og Victors bror, Guillem, er død, og omstendighetene tvinger Roser og Victor til å inngå et ekteskap som ingen av dem ønsker. Fra Frankrike reiser de over havet med skipet «Winnipeg», som ble chartret av poeten Pablo Neruda og brakte mer enn to tusen spanjoler til Chile - «det lange kronbladet av hav og snø» som det kalles med poetens ord. De starter et nytt liv som byr på mange prøvelser, og det som gir dem mot til å fortsette er håpet om en dag å kunne reise tilbake til Spania. Men da sirkelen sluttes, viser det seg at noen ganger er det vanskeligste ikke å flykte, men å vende hjem.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Isabel Allende
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205531055
Antall sider 381 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 2,8cm
Vekt 400 gram Oversetter Signe Prøis
Originalspråk Spansk Originaltittel Largo pétalo de mar
Emner og form Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Chile, Borgerkrig, Flyktninger, Ekteskap og parforhold, Romaner, Historisk litteratur, 1918-1939, Barcelona, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende