Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Over havet (BOK)

Isabel Allende

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Noen ganger er det vanskeligste ikke å flykte, men å vende hjem. På slutten av 1930-tallet fører den spanske borgerkrigen til at hundretusener av mennesker blir tvunget på flukt over fjellene mot Frankrike til et liv i eksil. Blant dem er gravide Roser og feltlegen Víctor Dalmau, broren til hennes avdøde kjærlighet. For å overleve må de forenes i et ekteskap som ingen av dem ønsker. Reisen mot et nytt liv starter over havet, med skipet Winnipeg, chartret av poeten Pablo Neruda. To tusen spanjoler fraktes til «det lange kronbladet av hav og snø» - Chile. Her venter en ny og utfordrende tilværelse, mens resten av Europa bryter ut i krig. Snart utspiller det seg en kamp mellom frihet og undertrykkelse. For Rose og Víctor kommer den til å prege hverdagen, mens de tålmodig ser frem til den dagen de kan vende tilbake til Spania. Men da sirkelen sluttes, viser det seg at noen ganger er det vanskeligste ikke å flykte, men å vende hjem.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Isabel Allende
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205535633
Antall sider 381 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,3cm
Vekt 298 gram Oversetter Signe Prøis
Originalspråk Spansk Originaltittel Largo pétalo de mar
Emner og form Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Chile, Borgerkrig, Flyktninger, Ekteskap og parforhold, Romaner, Historisk litteratur, 1918-1939, Barcelona, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende