Perlesøsteren (BOK)

Lucinda Riley

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Midlertidig tom hos leverandør
Bok nummer fire i den fascinerende og spennende serien De syv søstre CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far - den mystiske Pa Salt - er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden. Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew - den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske. Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra de hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Lucinda Riley
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202534004
Antall sider 605 Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 4cm
Vekt 691 gram Oversetter Benedicta Windt-Val
Originalspråk Engelsk Originaltittel The pearl sister
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Australia, Søsken, Adopsjon, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Karakterene er glimrende bygget opp, og de små frampekene gjør romanen spennende å lese. Lucinda Riley har et flott språk og Perlesøsteren er utvilsomt godt skrevet, med frampek og vendepunkt og historiske tidsbilder som underbygger historien (...) til alle dere som følger serien og elsker den, i Perlesøsteren får du akkurat det du håper på!" Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i