Inngår i kampanje

Pondus - 17 i Nøtten (BOK)

Frode Øverli

Slippes 03/09
249,00 24900 Veil. pris 349,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

Are you ready til rock?! Nok en gang skrur Frode Øverli forsterkeren opp til 11!

Etter over 20 år med Pondus i rockeform, er det ingen tegn på at Frode vurderer å dra ut ledningen. Der andre tegneserier etter noen år begynner å spille p1-pop på giktbrudne bein, gønner Pondus fortsatt på med høye kneløft og hylende gitarer.

Årets bok er intet unntak. Med tittelen "17 i Nøtten" vet vi hva vi har i vente: Det blir som vanlig en heidundrende hyllest til rock med hår på ryggen, fotballtaklinger med brev og besøksforbud og lemfeldig omgang med tøysevann.

"17 i Nøtten" gir oss blant annet svar på hva som skjedde da Jokke fant et par cowboyboots fra ungdomstiden. Vi får også bli med på et nytt kapittel i de to kompisenes liv, da Jokke og Camilla kjøper nabohuset til Pondus og Beate. I tillegg byr vi på uante mengder dårlige sjekkelinjer og godt grokjøtt fra Hugo og Ivar, alternativ livsstil fra Tito & Baltazar, hjemmeseier på bortebane for Eddie, og hva man nå skal kalle det Else og Günther driver med. Blant annet. Alt levert med den tøylesløse galskapen og verbale fintene vi forventer fra Norges beste stripetegner gjennom tidene.

17 i Nøtten. Du er nødt til å ha den!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Frode Øverli Serie Pondus
ISBN 9788242959959 Leverandør Egmont serieforlaget
Emner og form Europeiske tegneserier: generelle, klassiske, alle aldersnivå Tegneserieromaner og tegneserier: humor Tegneserier Humor Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i