Inngår i kampanje

Operasjon Poseidon (BOK)

Clive Cussler, Dirk Cussler

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
I 1943 BLE EN UBÅT SOM RETURNERTE FRA ET HEMMELIG TOKT ANGREPET - OG DEN VERDIFULLE LASTEN ANTATT MISTET ... Dirk Pitt får i oppdrag å finne en forsvunnet forsker. Mannen har designet en revolusjonerende prototype til en ubåt for det amerikanske forsvaret. En prototype som gjør ubåten så rask og farlig at ethvert regime vil gjøre alt for å få kloa i den. Samtidig begynner skip å forsvinne fra havet. Kan det være en forbindelse til ubåten som ble borte under annen verdenskrig? Oppdraget sender Dirk og teamet på en actionfylt reise. Oppdagelsen de gjør får større betydning enn de noensinne kunne forestille seg. Dirk Pitt er tilbake i en eventyrlig actionthriller med mysterier, skurker og ekte heltemot. Operasjon poseidon er den 22. boken i serien om den populære helten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Clive Cussler, Dirk Cussler
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202621643
Antall sider 446 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,8cm
Vekt 377 gram Oversetter Kurt Hanssen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Poseidon's arrow
Emner og form Kriminal: agenter og spioner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Romaner, Agenter og spioner, Skjønnlitteratur