Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Rottejegeren (BOK)

Max Manus

332,00 33200 Veil. pris 379,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Rottejegerne er betegnelsen på de norske motstandsfolkene som utførte de aller skitneste jobbene under andre verdenskrig: De likviderte angivere, torturister og andre nordmenn som jobbet for tyskerne. I etterkrigstiden har denne delen av krigshistorien blitt fortiet. I dette sensasjonelle og upubliserte romanmanuskriptet som ble skrevet i årene etter krigen, forteller Kompani Linge-løytnanten og Norges mest berømte motstandsmann Max Manus om rottejegerne. I sentrum står forfatterens alter ego Freddy og en gruppe veteraner. De forsøker å finne sin plass i samfunnet og kjærligheten, men døyver de vonde minnene fra krigen med alkohol og andre utskeielser. «Rottejegeren» er et hardkokt og levende tidsbilde av Norge på slutten av 1940-tallet. Det er en fortelling om krigens virkelige pris - fra en person som visste bedre enn de fleste hva han snakket om. «Det er deilig å kjenne den vidunderlige følelsen av trygghet som berøring av pistol alltid gir ham,» skriver Manus og legger til: «Men minnene forlater ham aldri.»
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Max Manus
Forlag
Kagge
ISBN 9788248927655
Antall sider 233 Dimensjoner 14,3cm x 21,6cm x 2,4cm
Vekt 390 gram Emner og form Andre verdenskrig, Oslo, Motstandsarbeid, Traumer, Romaner, Etterkrigstiden, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Sprengstoff fra motstandshelten» «en oppsiktsvekkende ærlig og sjokkerende åpen etterkrigsskildring fra en desillusjonert krigshelt.» «gir et fascinerende innblikk i en romantisk og søkende sjel som sliter med kraftige traumer etter krigsopplevelser og med å finne sin plass i etterkrigssamfunnet.»

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende