Søndagsmiddag (BOK)

Bent Stiansen

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter! Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boken et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser. Søndagsmiddag inneholder mer enn 100 nye oppskrifter! Årstid for årstid byr mesterkokken på det aller beste. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boken et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser. Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Bent Stiansen
Forlag
Font
ISBN 9788281693838
Antall sider 335 Dimensjoner 24,5cm x 28,6cm x 3cm
Vekt 2030 gram Illustratør Sara Johannessen
Emner og form Kokebøker av kjente personer, Matretter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka. Kine Hult, Stavanger Afteblad «God, gammeldags deilighet ... Han lager mat med en tydelig forankring i historien, men sørger hele tiden for å skru den til et knepp i nye retninger ... [Boken] byr på masser av strålende tradisjonsmat: Fra ferskt kjøtt og suppe til sitronfromasj, fra elgkarbonader til tilslørte bondepiker. Og finnbiff!» Espen Hauglid, Morgenbladet «Dette er en bok du kan kose deg med, og bruke til å planlegge hyggelige søndager fremover.» Maison Mat og Vin «Årets beste kokebok ... En bok som får oss til å trå til litt ekstra, med oppskrifter som både står solid plantet i tradisjonene og som tar til seg moderne tilnærming i teknikk, ernæring og smak. Mektig og flott av en kokk som virkelig kan forklare matlaging slik at hvermannsen forstår det. Stiansen hyller gleden over gode matvarer kombinert med søndagsmiddagens sosiale funksjon.» Ole Jacob Hoel, Adressavisen