Inngår i kampanje
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Syndsforlatelse - kriminalroman (BOK)

Yrsa Sigurðardóttir

119,00 11900 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Islands krimdronning er tilbake med ny bok - brutal og aktuell. En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchatkontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans blir funnet merket med et 3-tall. Huldar blir involvert i etterforskningen, likeså barnepsykologen Freyja, som raskt mistenker at mordene er mobberelaterte - og at det handler om hevn. Spørsmålet er Freyja og Huldar har mulighet til å redde liv hvis de klarer å finne mønsteret i hevnerens plan. «Drivende spennende og høyaktuell thriller fra Nordens beste krimforfatter.» Ørjan Greiff Johnsen, Adressa.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Yrsa Sigurðardóttir
Forlag
Kagge
ISBN 9788248922636
Antall sider 410 Dimensjoner 13,2cm x 20cm x 2,5cm
Vekt 300 gram Oversetter Oskar Vistdal
Originalspråk Islandsk Originaltittel Aflausn
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Island, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Drivende spennende og høyaktuell thriller fra Nordens beste krimforfatter. (.) Hun har en, og her passer det å bruke uttrykket, dødelig effektiv penn, få kan skape spenning som henne. Samtidig har hun språk godt nok til å skildre sorg, fortvilelse og hevntanker på en måte som berører leseren.» Ørjan Greiff Johnsen, Adressa "(...) intrigen er utspekulert og sammensatt, og forfatteren klarer å overraske leseren helt til siste side." Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet.

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende