Inngår i kampanje

The mister (BOK)

E.L. James

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
En ny og lidenskapelig kjærlighetsfortelling fra E L James, forfatteren av verdenssensasjonen Fifty Shades of Grey. London, 2019. Livet har vært enkelt for Maxim Trevelyan. Han har utseendet med seg, aristokratisk bakgrunn og mye penger. Han har aldri trengt å jobbe, og har sjelden sovet alene. Men da tragedien rammer, endres alt. Maxim arver ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg. Det er en rolle han ikke er forberedt på, og som han sliter med å fylle. Men den største utfordringen skal vise seg å være knyttet til en gåtefull ung kvinne som nylig er kommet til England - med lite annet i bagasjen enn en mørk fortid. Alessia Demachi er tilbakeholden, vakker og musikalsk, og hun vekker en lidenskap i Maxim som han aldri har opplevd før og ikke vet hvordan han skal takle. Men hvem er egentlig Alessia? Kan Maxim beskytte henne mot farene som truer? Og hvordan kommer hun til å reagere når hun oppdager at Maxim også har hemmeligheter for henne? Få med deg denne lidenskapelige romanen fra en av verdens mest populære forfattere.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter E.L. James
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205535589
Antall sider 506 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 3cm
Vekt 398 gram Oversetter Eva Ulven
Originalspråk Engelsk Originaltittel The mister
Emner og form Erotiske kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, London, Overklassen, Romaner, Erotikk, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende