Inngår i kampanje

Tretten (BOK)

Steve Cavanagh

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Vinneren av Theakston's Crime Novel of the Year 2019! Seriemorderen står ikke på tiltalebenken. Han sitter i juryen ... «Så vidt du kjenner til, er det noe som bør utelukke deg fra å sitte i denne juryen?» Å drepe var enkelt. Men det var bare begynnelsen. Joshua Kane har forberedt seg til dette øyeblikket hele livet. Det er nå det gjelder. Det er århundrets drapssak. Og Kane har drept for å få den beste plassen i salen: i juryen. Nå gjelder det å sørge for at en uskyldig mann blir dømt. Men noen er på sporet av ham. Den fryktløse og sympatiske forsvarsadvokaten og tidligere svindleren, Eddie Flynn. Han blir mer og mer overbevist om at den virkelige drapsmannen ikke sitter på tiltalebenken, men er medlem av juryen ... «Fremragende.» Lee Child «Tretten er rettsaldrama på sitt aller beste. Overraskende vendinger som du aldri så komme, og et persongalleri du ikke kan få nok av. Steve Cavanagh er John Grisham for en ny generasjon. Velpolert, uhyre spennende og original. Årets favorittbok.» Sarah Pinborough «En briljant, genialt oppbygget bok. Steve Cavanagh lander et misunnelsesverdig godt premiss med stil.» Ruth Ware «Jeg har fulgt med på Steve Cavanagh i noen år, og Tretten er en skikkelig fulltreffer. Så geniale bøker er sjelden kost.» Michael Connelly «Fortjener rett og slett å være STOR. Hvis du leser en thriller som er like god som Tretten i år, er det fordi du har lest den to ganger.» Mark Billingham Tretten er solgt til 20 land. Forfatteres to første thriller er også utgitt på norsk: Forsvareren og Tilståelsen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Steve Cavanagh
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202659530
Antall sider 461 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 2,9cm
Vekt 390 gram Oversetter Rune Larsstuvold
Originalspråk Engelsk Originaltittel Thirteen
Emner og form Politiske og juridiske thrillere, Skjønnlitteratur som er oversatt, New York City, Rettsvesen, Romaner, Thriller, New York, Skjønnlitteratur