01011001 (2CD)


149,50 14950 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Age Of Shadows/We Are Forever
  2. Comatose
  3. Liquid Eternity
  4. Connect The Dots
  5. Beneath The Waves (Beneath the waves/Face the facts/But a memory/World without walls/Reality bleeds)
  6. Newborn Race (The incentive/The vision/The procedure/Another life/Newborn race/The conclusion)
  7. Ride The Comet
  8. Web Of Lies
Disk 2
  1. Fifth Extinction (Glimmer of hope/World of tomorrow dreams/Collision course/From the ashes/Glimmer of hope (reprise))
  2. Waking Dreams
  3. Truth Is In Here
  4. Unnatural Selection
  5. River Of Time
  6. E=mc2
  7. Sixth Extinction (Echoes on the wind/Radioactive grave/2085/To the planet of red/Spirit on the wind/Complete the circle)


Utgitt 2008 Reutgitt 2017
Format 2CD Sjanger Metal
Antall disker 1 Antall spor 15
Artist Ayreon Label Music Theories Recordings/Mascot
Bestillingsnummer 0819873014515