Evig Din (CD)

Morten Abel

Slippes 02/03
149,50 14950
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

Albumet er hans syvende i rekken og følger opp ”I fullt alvor” fra 2015. ”Evig din” har Morten Abels musikalske kjennetegn fullt intakt, men går et hakk lengre enn sin forgjenger. ”Evig din” er et forandringspreget kjærlighetsalbum. Det er mørkere, det overrasker, har mer brodd og er mer personlig.

Som artist og låtskriver er Morten Abel en nysgjerrighetsmaskin, på konstant let etter å bevege og å skape noe nytt i eget uttrykk. Herunder første single og albumets åpningsspor ”Andre goe daga”, der han for første gang i karrieren synger på sitt andre morsmål, Bodø-dialekten.

”Evig din” er innspilt i Elektrolud Studio og St. Petri Kirken i Stavanger. Stavanger Symfoniorkester medvirker på syv av albumets ni låter. Albumet er mikset av Jørgen Træen og Jonas Kroon (Andre goe daga), og mastret av George Tanderø.

I mars og april 2018 legger Morten Abel ut på ny Norgesturné, med konserter i Stavanger, Drammen, Oslo, Bodø,

Mo i Rana, Stokmarknes, Bergen, Trondheim og Ålesund.

Morten Abels karrierevei har vært lang, suksessrik og brokete. Fra Bodø til Stavanger, via Mods, The September When, Peltz og til de senere års solo-album. Fellesnevneren for alle hans musikalske eskapader er låt-teften, som gjør så å si alt han har rørt ved til kritikerroste og kommersielle suksesser.

I februar 2015 ble Morten Abel tildelt Spellemannprisen sin hederspris. I desember 2017 ble han innlemmet i Rockheim Hall Of Fame.

 

Sporliste

  1. Andre Goe Daga
  2. Lenkegjengen
  3. Evig Din
  4. I År Som I Fjor
  5. Vil Det For Mye
  6. Aldeles Nydelig
  7. Apen Kjenner Ingen
  8. Lenge Leve Kjærligheten
  9. Våkn Opp

Produktfakta

Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Morten Abel
Label Commercial Animal Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer CA01CD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i