A Different Kind Of Human - Step 2 (CD)

Aurora

159,20 15920 Veil. pris 199,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

«A Different Kind of Human» er AURORAs tredje album og er del to av det kritikerroste albumet «Infections of A Different Kind – Step 1» som ble sluppet som en overraskelse høsten 2018. «A Different Kind Of Human-Step 2» fokuserer på miljøkrisen og konsekvensene av den tøylesløse individualismen vi ser i dagens samfunn. Dette er nok et stort, imponerende og konseptuelt skritt fremover, og albumet viser at AURORA er en kreativ kraft å regne med.

AURORA slapp singelen «Animal» tidligere i år, og videoen har allerede blitt sett 1,6 millioner ganger.

Nå gir hun ut «The Seed», en låt som omhandler giftige elver, felte trær og som er basert på et gammelt utsagn fra amerikanske urfolk som lyder “you cannot eat money, oh no”.

«Jeg er veldig glad i naturen og ville lage noe som ville gjøre miljøbevissthet vakkert. «The Seed» er et lite kamprop som jeg og de som synger den med meg vil synge for moder jord. Den handler om at vi alle må ofre litt for å redde noe mye større og viktigere enn oss selv» sier AURORA.

AURORA ville at dette albumet skulle være mer eksplosivt enn hennes tidligere utgivelser, at det skulle representere hvordan livet hennes har forandret seg de siste to årene.

Med «A Different Kind of Human», har AURORA skapt noe sjeldent: et mer polert lydbilde, men med flere følelser og mer modenhet.

Sporliste

 1. The River
 2. Animal
 3. Dance On The Moon
 4. Daydreamer
 5. Hunger
 6. Soulless Creatures
 7. In Bottles
 8. A Different Kind Of Human
 9. Apple Tree
 10. The Seed
 11. Mothership

Produktfakta

Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Pop Artist Aurora
Bestillingsnummer 0190759561522 Serie Øya 2020

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også