Apocalypse Dudes (Remastered) (CD)

Turboneger

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I april 1998 kom Turbonegers mesterverk Apocalypse Dudes ut, og verden har ikke vært den samme siden. Der deres samtidige var påvirket av grunge og Radiohead, tok bandet freidig for seg av 70- og 80-tallets mest hedonistiske og dekadente stilarter, med det de selv kalte "death punk" som resultat; hardrock, glamrock, metal og punk i en heftig blanding.

Titler som "Good Head", "Don't Say Motherfucker, Motherfucker", "Rock Against Anus" og "Zillion Dollar Sadist" (samt Tom Of Finland-inspirerte kostymer bestående av trang denim, seilerhatter og sminke) vitner om et band som ikke tar seg selv så altfor seriøst - men de musikalske kvalitetene som preger Apocalypse Dudes er slett ingen spøk. Fra den prog-aktige åpningen av "The Age Of Pamparius" er låtene stinne av rått trøkk, avsindig catchy melodier og massive gitarer som strekker seg herfra til evigheten, og spor som "Prince Of The Rodeo", "Get It On" og nevnte "The Age of Pamparius" har blitt stående som bautaer i Turbos låtkatalog. Apocalypse Dudes som helhet er en milepæl i norsk rockehistorie, et ekstremt innflytelsesrikt album med blodfans som Dave Grohl og Jello Biafra.

Denne remastrede utgaven inneholder to bonusspor; singleversjonen av "Prince Of The Rodeo" og en cover av David Bowies "Suffragette City".

Sporliste

 1. The Age Of Pamparius
 2. Selfdestruction Bust
 3. Get It On
 4. Rock Against Ass
 5. Don't Say Motherfucker, Motherfucker
 6. Rendezvous With Anus
 7. Zillion Dollar Sadist
 8. Prince Of The Rodeo
 9. Back To Dungaree High
 10. Are You Ready (For Some Darkness)
 11. Monkey On Your Back
 12. Humiliation Street
 13. Good Head
 14. Prince of the Rodeo - single version (bonus track)
 15. Suffragette City (bonus track)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Turboneger
Label Universal Music Bestillingsnummer 3708465