At The Sands (Remastered) (CD)

Frank Sinatra & Count Basie

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Come Fly With Me
  2. I've Got A Crush On You
  3. I've Got You Under My Skin
  4. Shadow Of Your Smile, The
  5. Street Of Dreams
  6. One For My Baby (And One More For The Road)
  7. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  8. One O'Clock Jump - (Basie instrumental)
  9. Tea Break, The - (monologue)
  10. You Make Me Feel So Young
  11. All Of Me - (Basie instrumental)
  12. September Of My Years, The
  13. Get Me To The Church On Time
  14. It Was A Very Good Year
  15. Don't Worry 'Bout Me
  16. Makin' Whoopee! - (Basie instrumental)
  17. Where Or When
  18. Angel Eyes
  19. My Kind Of Town
  20. Few Last Words, A - (monologue)
  21. My Kind Of Town - (reprise)


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 21
Artist Frank Sinatra, Frank Sinatra & Count Basie Label Concord
Bestillingsnummer 2720004