Different World (CD)

Alan Walker

159,50 15950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro
  2. Lost Control (with Sorana)
  3. I Don't Wanna Go (with Julie Bergan)
  4. Lily (with K-391 and Emelie Hollow)
  5. Lonely (with Steve Aoki featuring Isák and Omar Noir)
  6. Do It All for You
  7. Different World (with K-391 and Sofia Carson featuring CORSAK)
  8. Interlude
  9. Sing Me to Sleep
  10. All Falls Down (with Noah Cyrus and Digital Farm Animals featuring Juliander)
  11. Darkside (with Au/Ra and Tomine Harket)
  12. Alone
  13. Diamond Heart (with Sophia Somajo)
  14. Faded (Interlude)
  15. Faded


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Electronica, Pop Antall disker 1
Artist Alan Walker Label Mer Recordings
Bestillingsnummer 0190759240625


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende