Dig In Deep (CD)

Bonnie Raitt

179,00 17900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Unintended Consequence Of Love
  2. Need You Tonight
  3. I Knew
  4. All Alone With Something To Say
  5. What You're Doin' To Me
  6. Shakin' Shakin' Shakes
  7. Undone
  8. If You Need Somebody
  9. Gypsy In Me
  10. The Comin' Round Is Going Through
  11. You've Changed My Mind
  12. The Ones We Couldn't Be


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Bonnie Raitt
Label Redwing Records Bestillingsnummer 0858362003173