Go Time, Showtime & Absolute War (CD)

Tommy Tokyo

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sist vi hørte noe fra den skjeggete firebarnsfaren Tommy Lorange Ottosen og hans kompanjonger i Starving For My Gravy var på kritikerfavoritten Smear Your Smiles Back On (2008). Så hvordan følger man opp et kritikerrost, Spellemannprisnominert album som nærmer seg 20.000 solgte eksemplarer? I Tommy Tokyos tilfelle ved å heve innsatsen og ambisjonene betraktelig, noe de åpenbart har gjort på Go Time, Showtime And Absolute War. Elementene av risiko underbygges også av tekster om Gud, familie og beroligende medikamenter, fremført av en vokalist som tidvis høres ut som en tvangsinnlagt pasient. Musikken på sin side oser av overskudd og inspirasjon, i noe som kan betegnes som europeisk americana, men også med solide nikk til Arcade Fire.

Albumet er innspilt i Wales med Head (P. J. Harvey, Madrugada) bak produsentspakene. Og anmelderne trekker nok en gang frem superlativene, Go Time, Showtime And Absolute War belønnes med terningkast 5 i bl.a. Aftenposten og VG.

Sporliste

 1. What A Deal Emile
 2. R.I.P Peek A Boo
 3. Black Holes
 4. London By The Sea
 5. The Final Straw
 6. Temazepam
 7. My Love Is Like A Flower
 8. Oxford Blue
 9. Thank God For That
 10. I Have Never
 11. Eyes & Faces

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Tommy Tokyo
Label Warner Music Norway Bestillingsnummer 5052498194124

Anmeldelser