Inngår i kampanje

Good Times! (CD)

The Monkees

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

The Monkees er klare for å ha det gøy i 2016! I år feirer nemlig dette ikoniske bandet sitt 50 års jubileum med turne og gruppens første nye album på 20 år, med tittelen Good Times!

Bandet består idag av Mickey Dolenz, Michael Nesmith og Peter Tork. Bandets vokalist, nå avdøde Davy Jones, er også med på et av albumets spor. Platens produsent er den tidligere ‘Grammy’ og ‘Emmy’ vinneren songwriter Adam Schlesinger (Fountains Of Wayne, Ivy).

Slik de gamle Monkees albumene ble produsert, er også låtene på Good Times! skrevet spesielt for bandet av noen av de beste låtskriverne i USA som Rivers Cuomo (Weezer), Ben Gibbard (Death Cab For Cutie), Andy Partridge (XTC), Zach Rogue (Rogue Wave). Albumet inneholder også låter skrevet av Mike Nesmith (I Know What I Know), Peter Tork og produsent Schlesinger. For å få ringen sluttet fra 60-tallet frem til idag har The Monkees ferdigstilt låter for Good Times! som orignalt ble innspillt på 60- tallet. En av disse er låta ‘Love To Love’ skrevet av Neil Diamond, hvor Davy Jones synger med sin fantastiske stemme. Harry Nilsson skrev albumets tittellåt ‘Good Times’ som ble spilt inn ved en studiosession med Michale Nesmith i 1968. Produksjonen av denne låta ble aldri avsluttet, så bandet fant den gamle mastertapen, og har gjort låta til en duet med Harry Nilsson og Micky Dolenz. Mickey Dolenz sier at ‘dette er et av de mest spennende Monkeesprosjekter han har vært med på på mange tiår’. Å jobbe med Adam Schlesinger har vært utrolig spennende, og få gjøre en duet med min gamle venn Harry Nilsson har vært bedre en kult. The Monkees største hits fra 60-tallet er låter som ‘I’m A Believer’, ’Last Train To Clarcksville’, ’Daydream Believer’, ’Alternate Title’, og ‘Theme From The Monkees’.

Sporliste

 1. Good Times
 2. You Bring the Summer
 3. She Makes Me Laugh
 4. Our Own World
 5. Gotta Give It Time
 6. Me & Magdalena
 7. Whatever's Right
 8. Love to Love
 9. Little Girl
 10. Birth of an Accidental Hipster
 11. Wasn't Born to Follow
 12. I Know What I Know
 13. I Was There (And I'm Told I Had a Good Time)

Produktfakta

Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Monkees
Label Rhino Bestillingsnummer 0081227947361

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende