Gospels, Spirituals & Hymns (2CD)

Mahalia Jackson

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Didn't It Rain
  2. My God Is Real (Yes, God Is Real)
  3. Walk Over God's Heaven
  4. If I Can Help Somebody
  5. Come On Children, Let's Sing
  6. What A Friend We Have In Jesus (previously unreleased)
  7. I Found The Answer
  8. It Is Well With My Soul
  9. Great Gettin' Up Morning
  10. You Must Be Born Again
  11. Elijah Rock
  12. Jesus Met The Woman At The Well
  13. Satisfied Mind, A
  14. Keep Your Hand On The Plow
  15. Roll, Jordan, Roll
  16. Calvary
  17. In My Home Over There
  18. I Will Move On Up A Little Higher
Disk 2
  1. In The Upper Room
  2. Christian's Testimony, The
  3. If We Never Needed The Lord Before (We Sure Do Need Him Now)
  4. City Called Heaven, A
  5. Trouble Of The World
  6. Without God I Could Do Nothing
  7. Take My Hand, Precious Lord
  8. Joshua Fit The Battle Of Jericho
  9. His Eye Is On The Sparrow
  10. God Put A Rainbow In The Sky
  11. He's Got The Whole World In His Hands
  12. Rusty Old Halo, A
  13. Nobody Knows The Trouble I've Seen
  14. Dear Lord, Forgive (previously unreleased)
  15. I'm Going To Live The Life I Sing About In My Song
  16. Search Me Lord
  17. If I Could Hear My Mother Pray Again
  18. Walk On By Faith (previously unreleased)


Utgitt 1991 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Mahalia Jackson
Label Import Bestillingsnummer SNY65594.2