Greatest Hits (CD)

Shania Twain

87,20 8720 Veil. pris 109,00
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Forever And For Always
  2. I'm Gonna Getcha Good
  3. UP!
  4. Come On Over
  5. Man! I Feel Like A Woman!
  6. That Don't Impress Me Much
  7. From This Moment
  8. Honey, I'm Home
  9. You're Still The One
  10. Don't Be Stupid
  11. Love Gets Me Every Time
  12. No One Needs To Know
  13. You Win My Love
  14. I'm Outta Here
  15. The Woman In Me
  16. Any Man Of Mine
  17. Whose Bed Have Your Boots
  18. Party For Two' (with Mark McGrath)
  19. Don't!
  20. Party For Two (with Billy Currington)
  21. I Ain't No Quitter


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Shania Twain
Label Mercury Nashville Bestillingsnummer 9863604


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i