Hang On To A Dream: The Verve Recordings (2CD)

Tim Hardin

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Don't Make Promises
  2. Green Rocky Road
  3. Smugglin' Man
  4. How Long
  5. While You're On Your Way
  6. It'll Never Happen Again
  7. Reason To Believe
  8. Never Too Far
  9. Part Of The Wind
  10. Ain't Gonna Do Without
  11. Misty Roses
  12. How Can We Hang On To A Dream
  13. If I Were A Carpenter
  14. Red Balloon
  15. Black Sheep Boy
  16. Lady Came From Baltimore
  17. Baby Close Its Eyes
  18. You Upset The Grace Of Living When You Lie
  19. Speak Like A Child
  20. See Where You Are And Get Out
  21. It's Hard To Believe In Love For Long
  22. Tribute To Hank Williams
  23. While You're On Your Way (alternate version)
  24. It'll Never Happen Again (alternate version)
Disk 2
  1. Airmobile
  2. Whiskey Whiskey
  3. Seventh Son
  4. Danville Dame
  5. House Of The Rising Sun
  6. Bo Diddley
  7. I Can't Slow Down
  8. Hello Baby
  9. Rollin' Stone
  10. You Get A Reparation
  11. Keep Your Hands Off Her
  12. Nobody Knows You When You're Down And Out
  13. Hoochie Koochie Man
  14. So Glad You're Mine
  15. You Can't Judge A Book By Its Cover
  16. She Ain't Home
  17. You Say You Love Me
  18. How Time Flies
  19. You Can Ruin A Man
  20. If I Knew
  21. She's Up To Something New
  22. Who'll Be The Man
  23. First Love Song



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 47 Artist Tim Hardin
Label Verve Bestillingsnummer UMGI521583.2