Harry Potter And The Philosopher's Stone (CD)


Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Prologue
  2. The Arrival Of Baby Harry
  3. Visit To The Zoo And Letters From Hogwarts
  4. Diagon Alley And The Gringotts Vault
  5. Platform Nine-And-Three-Quarters And The Journey To Hogwarts
  6. Entry Into The Great Hall And The Banquet
  7. Mr. Longbottom Flies
  8. Hogwarts Forever! And The Moving Stairs
  9. The Norwegian Ridgeback And A Change Of Season
  10. The Quidditch Match
  11. Christmas At Hogwarts
  12. The Invisibility Cloak And The Library Scene
  13. Fluffy's Harp
  14. In The Devil's Snare And The Flying Keys
  15. The Chess Game
  16. The Face Of Voldemort
  17. Leaving Hogwarts
  18. Harry's Wondrous World
  19. Hedwig's Theme


Format CD Sjanger Filmmusikk
Antall spor 19 Artist Filmmusikk
Label Atlantic Bestillingsnummer 0075679308627
Serie Harry Potter