Hjernen Er Alene i Operaen (2CD)

deLillos

109,00 10900
Ikke i beholdning hos leverandør
I 2009, 25 år etter bandets første konsertopptreden, var det 20 år siden deLillos ga ut det legendariske dobbeltalbumet Hjernen er alene. Jubileet ble behørig feiret med en storstilt konsert i Operaen, hvor bandet slettes ikke var alene - salen var tvert imot spekket med overlykkelige fans, og på scenen dukket det opp flere gjester.

Med dobbeltalbumet Hjernen Er Alene I Operaen får de heldige som var til stede, og alle vi andre, oppleve den fantastiske konserten i sin helhet. Her er samtlige låter fra originalalbumet, framført av et band som til tider består av hele 20 medlemmer. De tre Lars-ene Lillo Stenberg, Beckstrøm og Lundvall hadde nemlig med seg et formidabelt knippe bonusartister til storstua i Bjørvika: Her er trommeslagerne Øystein Paasche og Rune Lindstrøm, som begge var med på originalalbumet, i et for anledningen utvidet deLillos som også inkluderer Ingrid Olava, Frode Haltli og diverse blåsere og strykere.

Med låter som tittelsporet, "Vår, "Balladen om Kåre og Nelly", "Den feite mannen", "Soppesmørbrød og hovedstadens uoffisielle bysang, "Sveve Over Byen", står Hjernen Er Alene som en påle i norsk musikkhistorie. Her får vi i tillegg med "Utkaster" (som er med på deluxe-utgaven fra 2009), samt "Suser av gårde" som sistespor. Hjernen Er Alene er en ubestridt rockeklassiker, som her får den magiske live-behandlingen albumet fortjener.

Sporliste

Disk 1
 1. Fastesangen
 2. Vår
 3. Sveve over byen
 4. Snill og smart
 5. Triste dager
 6. Balladen om Kåre og Nelly
 7. Jenter fra en liten plass
 8. Mine peanøtter er ikke gode
 9. Skulle bare være morsom
 10. Woo Doo
 11. Utkaster
 12. Parkanlegg her
Disk 2
 1. Tikk takk
 2. Venter på telefon
 3. Rendezvous
 4. Lebestift
 5. Hjernen er alene
 6. Den feite mannen
 7. Mørke Mathilde
 8. Soppsmørbrød
 9. Kunstig og kulørt
 10. Mantra
 11. Hva har du tenkt
 12. Suser avgårde

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 24 Artist deLillos
Label WM Norge Bestillingsnummer 5052498319626

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også