I-40 Country/Odd Man In (Remastered) (CD)

Jerry Lee Lewis

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. He Can't Fill My Shoes
  2. Tell Tale Signs
  3. A Picture From Life's Other Side
  4. I Hate Goodbyes
  5. I've Forgot More About You (Than He'll Ever Know)
  6. Tomorrow's Taking Baby Away
  7. Cold, Cold Morning Light
  8. The Alcohol Of Fame
  9. Where Would I Be
  10. Bluer Words
  11. Room Full Of Roses
  12. Don't Boogie Woogie (When You Say Your Prayers Tonight)
  13. Shake, Rattle And Roll
  14. You Ought To See My Mind
  15. I Don't Want To Be Lonely Tonight
  16. That Kind Of Fool
  17. Goodnight Irene
  18. A Damn Good Country Song
  19. Jerry's Place
  20. When I Take My Vacation In Heaven
  21. Crawdad Song
  22. Your Cheatin' Heart


Utgitt 1974 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 22
Artist Jerry Lee Lewis Label BGO
Bestillingsnummer BGOCD1216