179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Uten påtakelig stor respekt for tradisjonen gir Trondheimsolistene og Knut Reiersrud oss noen uhørte versjoner av Schubert- og Brahms-verker. Musikken som belyses er blant kammermusikkens flotteste, skrevet av to geniale 1800-tallskomponister. Her er Franz Schuberts strykekvintett i C-dur, og Johannes Brahms strykesekstett i B. Begge verkene er utvidet med adskillige minutter og dynamiske utfall som få har hørt fra de to mestrene, resultatet er unikt - uttrykksfullt og vakkert der klassisk musikk og blues gjensidig forsterker hverandres poetikk.

Trondheimsolistene spiller sin del av verkene etter originalpartituret, og det er Knut Reiersrud Bands oppgave å utvide og forsterke lydbildet og de musikalske intensjonene hos klassikerne. Mens Trondheimsolistene gir musikken nytt liv med bruk av dynamikk og fargelegging, lar man altså et blues- og rockeband sprenge de formale rammene med fryktløshet og kreativitet.

Infinite Gratitude ble innspilt i Kulturkirken Jakob sommeren 2012. Trondheimsolistene består i denne innspillingen av Alexander Robson og Sigmund Tvete Vik på fiolin, Anders Rensvik og Åshild Breie Nyhus på bratsj, Øyvind Gimse og Katrine Pedersen på cello. Knut Reiersrud Band består foruten sjefen sjøl på el-gitar og steel-gitar av en samling av Norges fremste pop-, rock- og jazzmusikere; David Wallumrød på piano og Hammond B3, Bjørn Holm på el-gitar, Nikolai Hængsle Eilertsen på el-bass og Andreas Bye på trommer.

Sporliste

  1. Part I
  2. Part II
  3. Part III
  4. Part I
  5. Part II
  6. Part III

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 6 Artist Knut Reiersrud, Knut Reiersud Band & TrondheimSolistene
Label Kirkelig Kulturverksted Bestillingsnummer FXCD384

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også