Iselilja (CD)

Gåte

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Gåte er ute med sitt andre album, Iselilja. Debuten Jygri solgte over 40.000 eksemplarer, gikk rett inn på førsteplass på VG-lista og vant Spellemannsprisen for "Årets debutalbum". Bedre kan det nesten ikke gjøres. I tillegg spilte de på Roskilde for 12.000 entusiastiske publikummere og vant Prøysen-prisen.

På oppfølgeren møter vi et Gåte som er videreutviklet i sound og uttrykk, men som fortsatt er veldig lojale til koseptet bestående av tradisjonell folkemusikk og rock i en balansert og moderne form. Produsenten Kåre Christoffer Vestrheim (Odd Nordstoga, Gluecifer, Hanne Hukkelberg) har tilført bandet et litt mer organisk uttrykk, og han spiller kanskje enda mer på kontraster og dynamikk enn hva debuten gjorde. Resultatet har blitt et hardtslående og moderne rockealbum som på alle mulige måter beviser at Gåte har kommet for å bli!

Sporliste

  1. Fredlysning
  2. Sjå attende
  3. Knut liten og Sylvelin
  4. Du som er ung
  5. Jomfruva Ingebjør
  6. Sjåaren
  7. Rike Rodenigår
  8. Ola I
  9. Kjærleik
  10. Gjendines bånsull

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Gåte
Label Warner Music Norway Bestillingsnummer 5050467544826

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i