Legend - The Best Of Willie Nelson (CD)

Willie Nelson

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. On The Road Again
  2. Crazy
  3. Always On My Mind
  4. Me And Paul
  5. Stardust
  6. Whiskey River
  7. Highwayman
  8. Night Life
  9. My Heroes Have Always Been Cowboys
  10. Pancho And Lefty
  11. Funny How Time Slips Away
  12. Hello Walls
  13. City Of New Orleans
  14. Blue Skies
  15. Blue Eyes Crying In The Rain
  16. Mammas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
  17. A Song For You
  18. Help Me Make It Through The Night
  19. Lost Highway
  20. Angel Flying Too Close To The Ground
  21. Without A Song
  22. Georgia On My Mind
  23. To All The Girls I've Loved Before


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Willie Nelson
Label Columbia/Legacy Bestillingsnummer 0886972888422