Legend: The Very Best Of Townes Van Zandt (2CD)

Townes Van Zandt

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Originally released i 2003, re-released with new cover-art in 2008. This two CD compilation covers the artist's most creative period, when he was recording for the Poppy and Tomato labels between 1968 and 1978, and includes six duets with country stars including Willie Nelson, Emmylou Harris, and Freddy Fender.


Disk 1
  1. If I Needed You
  2. Pancho And Lefty
  3. Snow Don't Fall
  4. No Lonesome Tune
  5. Silver Ships Of Andilar
  6. Heavenly Houseboat Blues
  7. Be Here To Love Me
  8. Kathleen
  9. Snake Mountain Blues
  10. St. John The Gambler
  11. Our Mother The Mountain
  12. For The Sake Of The Song
  13. None But The Rain
  14. Waiting Around To Die
  15. Lungs
  16. Colorado Girl
  17. I'll Be Here In The Morning
  18. Nothin'
  19. Tower Song
  20. Come Tomorrow
  21. Marie (with Willie Nelson)
  22. Pancho And Lefty (with Freddy Fender)
  23. If I Needed You (with Emmylou Harris)
Disk 2
  1. Turnstyled Junkpiled
  2. Brand New Companion
  3. Delta Momma Blues
  4. No Deal
  5. You Are Not Needed Now
  6. Highway Kind
  7. To Live Is To Fly
  8. Mr. Mudd And Mr. Gold
  9. High Low And In Between
  10. Loretta
  11. No Place To Fall
  12. Flyin' Shoes
  13. Who Do You Love
  14. When She Don't Need Me
  15. Snake Song
  16. Fraternity Blues (Live)
  17. Tecumseh Valley (Live)
  18. Cocaine Blues (Live)
  19. White Freightliner Blues (Live)
  20. Only Him Or Me (Live)
  21. Brother Flower (with Kimmie Rhodes)
  22. Two Girls (with Doug Sahm)
  23. At My Window (with Kathy Mattea)



Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 46 Artist Townes Van Zandt
Label Charly/Snapper Bestillingsnummer SNAD557CD