Legends Of Country Music (CD)

Hank Williams

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Move It On Over
  2. Honky Tonkin'
  3. I'm A Long Gone Daddy
  4. Mansion On The Hill
  5. Lovesick Blues
  6. Long Gone Lonesome Blues
  7. Why Don't You Love Me
  8. Moanin' The Blues
  9. Cold Cold Heart
  10. Hey Good Lookin'
  11. Jambalaya (On The Bayou)
  12. I'll Never Get Out Of This World Alive
  13. Kaw Liga
  14. Your Cheatin' Heart
  15. Take These Chains From My Heart
  16. Half As Much
  17. Settin' The Woods On Fire
  18. You Win Again
  19. Rootie Tootie
  20. My Bucket's Got A Hole In It
Disk 2
  1. I'm So Lonesome I Could Cry
  2. Mind Your Own Business
  3. Lost Highway
  4. I Just Don't Like This Kind Of Livin'
  5. My Son Calls Another Man Daddy
  6. I'm Sorry For You My Friend
  7. Why Should We Try Anymore
  8. They'll Never Take Her Love From Me
  9. Dear John
  10. Howlin' At The Moon
  11. I Heard That Lonesome Whistle
  12. Baby We're Really In Love
  13. Honky Tonk Blues
  14. Window Shopping
  15. I Won't Be Home No More
  16. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
  17. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  18. Crazy Heart
  19. Ramblin' Man
  20. I Saw The Light
Disk 3
  1. Wedding Bells
  2. Pan American
  3. Nobody's Lonesome For Me
  4. I'm Satisfied With You
  5. I Can't Get You Off Of My Mind
  6. Blues Come Around
  7. I'll Be A Bachelor Till I Die
  8. Never Again (Will I Knock On Your Door)
  9. Last Night I Heard You Crying In Your Sleep
  10. Fly Trouble
  11. My Sweet Love Ain't Around
  12. There'll Be No Teardrops Tonight
  13. I'd Still Want You
  14. I Could Never Be Ashamed Of You
  15. My Heart Would Know
  16. Six More Miles (To The Graveyard)
  17. May You Never Be Alone
  18. I Don't Care (If Tomorrow Never Comes)
  19. House Without Love
  20. Weary Blues From Waitin'


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 60 Artist Hank Williams
Bestillingsnummer HFM3004CD