Liebe Ist Für Alle Da (CD)

RAMMSTEIN

143,20 14320 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disse vittige og svært politisk ukorrekte tyske metal-mannfolka fortsetter å sjokkere og provosere på sitt sjette album.

Fire år etter Rosenrot er det dags for mer industrirock fra Berlin, her med en tittel som kan oversettes til "Kjærlighet er der for alle" - Liebe Ist Für Alle Da. Og la oss si det først som sist: Dette er nok deres beste siden Mutter fra 2001. Vi får tunge låter, fengende låter, kontante og drivende låter - for ikke å glemme morsomme låter. Vokalist Till Lindemann lirer av seg mang en liten spøk som man ikke trenger å være noen racer i tysk for å oppfatte. Dessuten synger han for første gang på engelsk.

Første single, "Pussy", har fått mye omtale pga. en høyst kontroversiell, pornografisk video regissert av Jonas Åkerlund. Tvilsomme saker, kanskje, men glem nå ikke hvem avsender er. Lindemann liker å spille roller, som Eminem eller for den saks skyld Randy Newman. I "Pussy" er han en sexturist som "can't get laid in Germany". Ergo skulle det bare mangle at teksten er grisete. At han stikker sin "Bratwurst" i kvinnens "Sauerkraut" kan ikke oppfattes som annet enn humoristisk. Fyren er smart, fyren er frekk og han vil ha reaksjoner.

"Pussy" er dog ikke alene som å være et høydepunkt her. La oss også trekke fram to andre sanger fra albumets siste halvdel: marerittet "Wiener Blut" og tittelkuttet "Liebe Ist Für Alle Da", spor som løfter dette albumet til samme nivå som essensielle Mutter.

Sporliste

 1. Rammlied
 2. Ich Tu Dir Weh
 3. Waidmanns
 4. Haifisch
 5. B******
 6. Frühling In Paris
 7. Wiener Blut
 8. Pussy
 9. Liebe Ist Für Alle Da
 10. Mehr
 11. Roter Sand

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist RAMMSTEIN
Label Universal Deutschland Bestillingsnummer 2719515

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i