Living The Dream (CD)

Slash

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators slipper albumet Living The Dream via Slash’ sitt eget selskap Snakepit Records, i samarbeid med Roadrunner Records, fredag 21. september.

Fra 25.juli er Driving Rain, som er første single fra albumet, tilgjengelig. «Låta startet som et riff i New Hampshire under World On Fire-turnéen» forklarer Slash «Jeg fikk ikke riffet ut av hodet, og mens vi var på veien vokste det til en hel låt.» Myles Kennedy legger til «Riffet låter som vintage Aerosmith. Funky. Og teksten er en historie om avhengighet.»

Den ikoniske, og prisvinnende, gitarhelten og låtskriveren Slash har solgt over 100 millioner album, er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame og har nytt stor suksess solo såvel som i ulike band-sammensetninger. Med Guns 'n’ Roses gjestet han nylig Norge og spilte for et utsolgt Valle Hovin i forbindelse med «Not In This Lifetime Tour» som i skrivende stund er den fjerde mest innbringende turnéen noensinne i følge Billboard.

Living The Dream er det fjerde soloalbumet fra Slash, og det tredje hvor han har med seg Myles Kennedy (vokal), Brent Fitz (trommer), Todd Kerns (bass og vokal) og Frank Sidoris (gitar og vokal). De samarbeidet, igjen, med produsent Michael «Elvis» Baskette (Alter Bridge, Iggy Pop, Incubus). Den anerkjente designeren Ron English har laget coveret.

Sporliste

 1. Call of the Wild
 2. Serve You Right
 3. My Antidote
 4. Mind Your Manners
 5. Lost Inside the Girl
 6. Read Between the Lines
 7. Slow Grind
 8. The One You Loved Is Gone
 9. Driving Rain
 10. Sugar Cane
 11. The Great Pretender
 12. Boulevard of Broken Hearts

Produktfakta

Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Artist Slash Label Roadrunner
Bestillingsnummer 0190295580766

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i