Lovesick Blues (CD)

Hank Williams

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Happy Rovin´ Cowboy
  2. Lovesick Blues
  3. Mansion on the Hill
  4. You´re Gonna Change (Or I´m Gonna Leave)
  5. Tramp on the Street
  6. I´m a Long Gone Daddy
  7. When God Comes and Gathers His Jewels
  8. Lost Highway
  9. I´ll Have a New Body (I´ll Have a New Life)
  10. I Can´t Get You Off of My Mind
  11. Prodigal Son
  12. Pan American
  13. There´ll Be No Teardrops Tonight
  14. Mind Your Own Business
  15. Wedding Bells
  16. I´ve Just Told Mama Goodbye
  17. I´m So Lonesome I Could Cry
  18. Thy Burdens Are Greater Than Mine
  19. I Saw the Light
  20. Sally Goodin


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Hank Williams
Label Country Stars Bestillingsnummer CSRS55456.2