Music For People In Trouble: Live From The Barbican - Limited Edition (CD)

Susanne Sundfør

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Susanne Sundførs femte album ‘Music For People In Trouble’, som kom ut i 2017, bydde på vakre øyeblikk av pusterom til en verden i uro, og albumet ble kritikerrost av blant andre Mojo, som kalte albumet «slående».The Guardian beskrev albumet som «enda en trumf», The 405 hyllet Sundfør og kalte henne «an icon in the making» og CMU beskrev Sundfør som «en av de beste artistene det siste tiåret».

«Music For People In Trouble» ble presentert på en måte som etterlot kritikere og fans målløse. Dette gjorde Sundfør med et unikt live-show som tok albumets intime kraft og løftet det til enorme høyder i en fengslende audiovisuell produksjon. ‘Music For People In Trouble’-showet har kun blitt spilt på en håndfull steder i Skandinavia, i tillegg til ett show på The Barbican i London 21. mai 2018, som var når denne spesielle innspillingen fant sted.

«Music for People in Trouble-showet på The Barbican var det siste av en kort og fin turné, hvor jeg, bandet og crewet mitt framførte konserten bak et slør som dekte hele fronten av scenen. Vi satte videoer på sløret, noe som gjorde scenen om til både en 2D og 3D-opplevelse som roterte mellom animasjon, bilder og live-videoer som kom lagvis på toppen av selve opptredenen. Sløret var som et fiskegarn nærme publikum, slik at de enkelt kunne se musikerne så lenge skjermen var blank. Jeg har turnert mye det siste tiåret, og jeg følte at det var på tide å prøve noe annet med måten jeg framfører musikken min på. Jeg har alltid elsket å gå på kino, på operaen og på ballett, det bare drar deg inn, og det er en mer intens opplevelse fordi det kombinerer så mange forskjellige artistiske uttrykk på én og samme tid. Det var det jeg ønsket å få fram på Music for People in Trouble-konserten. Dessverre fikk vi ikke noe god film av selve opptredenen, det lever videre i hodene til folk, og det er noe umoderne og romantisk ved det som jeg liker. Du kan ikke google det. Du kan finne snutter på Instagram, men det reflekterer ikke den tredimensjonale effekten i de nydelige konserthallene vi spilte i. Det er vår lille hemmelighet, våre små, intime øyeblikk sammen, oss og publikum. Men vi fikk et godt opptak av musikken, og det er da noe.» (Susanne Sundfør)

Sporliste

  1. Intro
  2. Mantra
  3. Reincarnation
  4. Good Luck Bad Luck
  5. The Sound Of War
  6. Bedtime Story
  7. Undercover
  8. No One Believes In Love Anymore
  9. The Golden Age
  10. Mountaineers

Produktfakta

Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Susanne Sundfør
Bestillingsnummer 5054197061646

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også