Original Album Series (5CD)

Bonnie Raitt

186,75 18675 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Inneholder albumene Streetlights, Home Plate, Sweet Forgiveness, The Glow og Green Light.


Disk 1
  1. That Song About the Midway
  2. Rainy Day Man
  3. Angel from Montgomery
  4. I Got Plenty
  5. Streetlights
  6. What Is Success
  7. Ain't Nobody Home
  8. Everything That Touches You
  9. Got You on My Mind
  10. You Got to Be Ready for Love (If You Wanna Be Mine)
Disk 2
  1. What Do You Want the Boy to Do?
  2. Good Enough
  3. Run Like a Thief
  4. Fool Yourself
  5. My First Night Alone Without You
  6. Walk Out the Front Door
  7. Sugar Mama
  8. Pleasin' Each Other
  9. I'm Blowin' Away
  10. Your Sweet and Shiny Eyes
Disk 3
  1. About to Make Me Leave Home
  2. Runaway
  3. Two Lives
  4. Louise
  5. Gamblin' Man
  6. Sweet Forgiveness
  7. My Opening Farewell
  8. Three Time Loser
  9. Takin' My Time
  10. Home
Disk 4
  1. I Thank You
  2. Your Good Thing (Is About to End)
  3. Standin' by the Same Old Love
  4. Sleep's Dark and Silent Gate
  5. The Glow
  6. Bye Bye Baby
  7. The Boy Can't Help It
  8. (I Could Have Been Your) Best Old Friend
  9. You're Gonna Get What's Coming
  10. Goin' Wild For You Baby
Disk 5
  1. Keep This Heart in Mind
  2. River of Tears
  3. Can't Get Enough
  4. Willya Wontcha
  5. Let's Keep It Between Us
  6. Me and the Boys
  7. I Can't Help Myself
  8. Baby Come Back
  9. Talk to Me
  10. Green Lights


Utgitt 2011 Format 5CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Bonnie Raitt
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227976293


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i