På Vei Hjem (CD)

Razika

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
For den knallsterke 2011-debuten Program 91 ble det unge bergensbandet Razika belønnet med Spellemann-nominasjon og anmelderskryt i både inn- og utland. Mindre enn to år senere følger Marie Amdam, Marie Moe, Maria Råkil og Embla Karidotter (alle født i 1991) opp med mer energisk ska-pop på andrealbumet På Vei Hjem.

Første single ut var uforskammet fengende "Oslo", en slags anti-kjærlighetslåt til hovedstaden, som har sitt naturlige motstykke i åpningssporet Verdens beste by. I sistnevnte refereres det selvfølgelig til Bergen, men som albumet som helhet viser har Razika både utferdstrang og hjemlengsel. Denne rastløse ambivalensen gjør seg gjeldende enten det handler om byer eller kjærlighetsliv, mens selve musikken er preget av både ny selvsikkerhet og den samme uvørne spensten som på debuten. Vidunderlig fengende "Jenter" er i så måte en opplagt allsangkandidat, mens låter som dub-balladen "Venter på deg" er deilige hvileskjær midt i all entusiasmen.

Program 91 hadde for øvrig de beste låtene norske tekster. På Vei Hjem har bare tekster på morsmålet. Et klokt valg for en glimrende oppfølger.

Sporliste

 1. Verdens Beste By
 2. På Tide
 3. Oslo
 4. Oss To For Alltid
 5. Gang På Gang
 6. Lyg For Meg
 7. Jenter
 8. Venter På Deg
 9. Nyttårsaften
 10. Bli Her
 11. Jeg Gir Alt For At Du Skal Gi Deg

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Razika
Label K.Dahl Eftf. Bestillingsnummer 5053105545322