159,50 15950 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Ingebjørg Bratland (29) debuterte i 2013 sammen med Odd Nordstoga og folkemusikk-prosjektet «Heimafrå». Når hun 24. januar slipper sitt 6. album «Papirfly», har hun blitt en av våre viktigste og mest folkekjære artister. Fra folkemusikk til pop – fra elektronika til salmer – alt formidler hun på sitt eget vakre og unike vis. Og alltid på hennes egen dialekt.

Etter avslutningen på det vellykkede salmeprosjektet med Espen Lind, «Til alle tider», våren 2019, ble resten av året brukt på å skrive og spille inn ny musikk. Igjen er Espen Lind og broren Geir Hvidsten produsenter. Ved siden av en oversettelse av Jeff Buckley’s «Grace» (på norsk «Nåde»), er all tekst og musikk skrevet av henne selv.

Ingebjørg oppsummerer det nye albumet best selv:

- Den nye plata mi heiter «Papirfly». Eg tenker at kvar song blir sendt som eit papirfly, med ei helsing, til den mottakaren songen måtte gjelde. Eit papirfly til ein gamal venn, eit til den du mista, eit til den som tviler, eit papirfly til ein elskar, eit til deg som slit, og eit til moder jord.»

- Kvar song eg skriv er for meg like skjør som eit papirfly. Likefullt er det med glede og spenning eg sender ut desse nye songane, og det ligg kjærleik i kvar brett.

Sporliste

  1. Papirfly
  2. Einsam Ryttar
  3. Di Ingebjørg
  4. Temmeleg Hemmeleg
  5. Nåde
  6. Heile Verda Song Med
  7. Glir I Frå
  8. Storebror
  9. Før Farvel
  10. Ville Berre Elske Deg

Produktfakta

Utgitt 2020 Format CD
Sjanger Folkemusikk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Ingebjørg Bratland
Bestillingsnummer 0602508645228

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i