Pärt: Adam's Lament (CD)

Tallinn Chamber Orchestra

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Hver nye Arvo Pärt-utgivelse er en stor begivenhet, og Adam's Lament er intet unntak. Albumet er produsert av Manfred Eicher og realisert, som alle Pärts ECM-plater, med komponisten deltakelse. Orkester og kor ledes med stø hånd av Tonu Kaljuste.

Kirkemusikken dominerer Adam's Lament, med musikk som er vekselvis monumental og skjør. Vi får premiereinnspillinger av "Adam Lament" for kor og strykeorkester, "Beatus Petronius" for to kor, åtte treblåseinstrumenter, rørklokker og strykeorkester, "Salve Regina" for kor, celesta og strykeorkester, "Statuit ei Dominus" for to kor, treblåsere og strykeorkester, "Halleluja-Tropus"for kor og strykeorkester, samt "L'Abbé Agathon" for sopran, baryton, damekor og strykeorkester.

Albumet avsluttes med to vuggesanger for damekor og strykeorkester: "Estonian Lullaby" og "Christmas Lullaby". I tittelkomposisjonen "Adams Lament" tar Pärt i bruk en poetisk tekst av Silouan av Athos for å understreke vår felles arv i Adamfiguren.
Produktfakta
Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Arvo Pärt, Estonian Philharmonic Chamber Choir, Latvian Radio Choir, Riga Sinfonietta Orchestra, Tallinn Chamber Orchestra, Tönu Kaljuste, Vox Clamantis Ensemble
Label ECM Bestillingsnummer 4764825
Sporliste
  1. Adam's Lament
  2. Beatus Petronius
  3. Salve Regina
  4. Statuit ei Dominus
  5. Alleluja Tropus
  6. L'Abbé Agathon
  7. Estonian Lullaby
  8. Christmas Lullaby