Reprise - Deluxe Edition (CD)

Moby

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Moby annonserer nytt album; "Reprise" slippes på Deutsche Grammophon 28.mai. Albumet inneholder nye versjoner av hans mest populære låter fra en ikonisk karriere med gjesteartister som Kris Kristoffersen, Gregory Porter, Mark Lanegan, Jim James med flere.

"Jeg lengter etter den enkelheten og sårbarheten du kan oppnå med akkustisk eller klassisk musikk" - Moby

"Reprise" inkluderer Mobys mest populære låter, blant dem hans første store gjennombrudd "Go", "Extreme Ways", "Natural Blues" og "Why Does My Heart Feel So Bad?". Noen av de nye versjonene er enklere og saktere mens andre utnytter potensialet et orkester kan tilby. Tre tiår inn i Mobys karriere er dette albumet ikke så mye en samling av hans største hits, men en sjanse til å reflektere over hvordan kunst kan forandres og tilpasses til ulike kontekster.

"Beklager om dette er innlysende, men for meg er hensikten med musikk å kommunisere følelser" sier Moby. "Å dele noen sider ved den menneskelige tilstand til hvem enn som lytter". "Hvorfor inkludere et orkester? Jeg lengter etter den enkelheten og sårbarheten man kan oppnå med akkustisk eller klassisk orkester", forklarer han.

Frøene for "Reprise" ble sådd da Moby ble invitert til å delta i hans første klassiske samarbeid noensinne - en konsert med hans musikk ved Walt Disney Concert Hall med Los Angeles Philharmonic under ledelse av Gustavo Dudamel i oktober 2018.

2021 ser ut til å bli et spennende nytt kapittel for Moby både med utgivelsen av "Reprise" og en dokumentar om hans liv; MOBY DOC. Filmen er regissert av Rob Bralver og distribueres av Greenwich Entertainment. MOBY DOC er en surrealistisk biografisk dokumentar der Moby som reflekterer rundt sitt personlige liv og ikoniske musikk. Filmen inneholder blant annet intervjuer med David Lynch.
Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Electronica, Klassisk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Moby
Bestillingsnummer 0028948398652
Sporliste
 1. Everloving
 2. Natural Blues (Featuring Gregory Porter & Amythyst Kiah)
 3. Go
 4. Porcelain (Mit Jim James)
 5. Extreme Ways
 6. Heroes (Mit Mindy Jones)
 7. God Moving Over The Face Of The Water (Mit Vikingur Ólafsson)
 8. Why Does My Heart Feel So Bad (Mit Apollo Jane)
 9. The Lonely Night (Mit Kris Kristofferson & Mark Lanegan)
 10. We Are All Made Of Stars
 11. Lift Me Up
 12. The Great Escape (Mit Nataly Dawn, Alice Skye, Luna Li)
 13. The Last Day (Mit Skylar Grey & Darlingside)

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende