Revolutions Of Time...The Journey 1975-1993 (3CD)

Willie Nelson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Time Of The Preacher
  2. Blue Eyes Crying In The Rain
  3. If You've Got The Money I've Got The Time
  4. Uncloudy Day
  5. Always Late (With Your Kisses)
  6. Georgia On My Mind
  7. Blue Skies
  8. Whiskey River (live)
  9. Stay A Little Longer (live)
  10. Mr. Record Man (live)
  11. Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again)
  12. Mammas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
  13. My Heroes Have Always Been Cowboys
  14. It's Not Supposed To Be That Way
  15. On The Road Again
  16. Angel Flying Too Close To The Ground
  17. Mona Lisa
  18. Always On My Mind
  19. Last Thing I Needed First Thing This Morning
  20. Party's Over, The
Disk 2
  1. Summertime - Leon Russel
  2. Faded Love - Ray Price
  3. Night Life - Ray Price
  4. Pancho & Lefty - Merle Haggard
  5. Old Friends - Ray Price
  6. In The Jailhouse Now - Webb Pierce
  7. Everything's Beautiful (In It's Own Way) - Dolly Parton
  8. Take It To The Limit - Waylon Jennings
  9. To All The Girls I've Loved Before - Julio Iglesias
  10. How Do You Feel About Foolin' Around - Kris Kristofferson
  11. Seven Spanish Angels - Ray Charles
  12. Hello Walls - Faron Young
  13. I'm Movin' On - Hank Snow
  14. Highwayman - Johnny Cash
  15. Slow Movin' Outlaw - Lacy J. Dalton
  16. Are There Any More Real Cowboys - Neil Young
  17. They All Went To Mexico - Carlos Santana
  18. Half A Man - George Jones
  19. Texas On A Saturday Night - Mel Tillis
  20. Heartland - Bob Dylan
Disk 3
  1. Nobody Slides, My Friend
  2. Little Old Fashioned Karma
  3. Harbor Lights
  4. Without A Song
  5. Good Time Charlie's Got The Blues
  6. City Of New Orleans
  7. Who'll Buy My Memories
  8. Write Your Own Songs
  9. Forgiving You Was Easy
  10. Me And Paul
  11. When I Dream
  12. My Own Peculiar Way
  13. Living In The Promiseland
  14. There Is No Easy Way (But There Is A Way)
  15. Ole Buttermilk Sky
  16. Horse Called Music, A
  17. Nothing I Can Do About It Now
  18. Is The Better Part Over
  19. Ain't Necessarily So
  20. Still Is Still Moving To Me


Utgitt 1995 Format 3CD
Sjanger Country Antall spor 60
Artist Willie Nelson Label Import
Bestillingsnummer SNY85667.2