Sarah + Two (Remastered) (CD)

Sarah Vaughan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Just In Time
  2. When Sunny Gets Blue
  3. All I Do Is Dream Of You
  4. I Understand
  5. Goodnight Sweetheart
  6. Baby, Won't You Please Come Home
  7. When Lights Are Low
  8. Key Largo
  9. Just Squeeze Me
  10. All Or Nothing At All
  11. Very Thought Of You, The



Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Sarah Vaughan
Label Roulette Jazz Bestillingsnummer BLUN71339.2