Settin' The Woods On Fire (3CD)

Hank Williams

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Hey Good Lookin'
  2. I Could Never Be Ashamed Of You
  3. Why Don't You Love Me
  4. I'm Sorry For You My Friend
  5. Jambalaya (On The Bayou)
  6. My Love For You (Has Turned To Hate)
  7. Moanin' The Blues
  8. Honky Tonkin'
  9. Pictures From Life's Other Side
  10. Fly Trouble
  11. I'll Be A Bachelor Till I Die
  12. Just Waitin'
  13. My Bucket's Got A Hole In It
  14. I Won't Be Home No More
  15. On The Banks Of The Old Pontchartrain
  16. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
  17. Too Many Parties And Too Many Pals
  18. Window Shopping
  19. Lovesick Blues
  20. I Can't Get You Off My Mind
  21. Wedding Bells
  22. I'm A Long Gone Daddy
Disk 2
  1. Move It On Over
  2. Mansion On The Hill
  3. Honky Tonk Blues
  4. Calling You
  5. I Don't Care (If Tomorrow Never Comes)
  6. Mind Your Own Business
  7. They'll Never Take Her Love From Me
  8. Settin' The Woods On Fire
  9. Take These Chains From My Heart
  10. Howlin' At The Moon
  11. Crazy Heart
  12. My Sweet Love Ain't Around
  13. Long Gone Lonesome Blues
  14. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  15. Everything's Ok
  16. Rootie Tootie
  17. Blues Come Around
  18. May You Never Be Alone
  19. Let's Turn Back The Years
  20. Ramblin' Man
  21. I'll Never Get Out Of This World Alive
  22. I'd Still Want You (1st version)
Disk 3
  1. Pan American
  2. Dear John
  3. Half As Much
  4. When God Comes And Gathers His Jewels
  5. I'm So Lonesome I Could Cry
  6. My Heart Would Know
  7. Lost Highway Baby
  8. We're Really In Love
  9. Nobody's Lonesome For Me
  10. Cold Cold Heart
  11. Kaw Liga
  12. I'm Satisfied With You
  13. I Heard That Lonesome Whistle
  14. My Son Calls Another Man Daddy
  15. Please Make Up Your Mind
  16. Why Should We Try Anymore
  17. There'll Be No Teardrops Tonight
  18. You Win Again
  19. Your Cheatin' Heart
  20. I Just Don't Like This Kind Of Thing
  21. Six More Miles To The Graveyard
  22. I Saw The Light


Utgitt 2008 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 66 Artist Hank Williams
Label Snapper Bestillingsnummer SBLUE702CDX