Shit Happens (CD)

Raga Rockers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Rockelegendene med Michael Krohn i spissen er endelig klare med sitt ellevte studioalbum siden oppstarten i 1982. Shit Happens følger opp platinaselgende Übermensch (2007), som ga bandet deres første nummer 1-plassering på VG-lista noensinne. Albumet og hitsinglen "Aldri mer" brakte Raga Rockers for alvor tilbake blant norsk rocks aller beste - som seg hør og bør en av våre "fire store" (de andre: Dumdum Boys, Jokke & Valentinerne og deLillos).

Shit Happens åpner deilig seigt med tunge riff og strykere i "Rocker", en ode til det ikke alltid like enkle musikerlivet. "Det er ikke lett å være menneske når det ikke er det folk vil ha/Kjøp billett og still deg i kø, har du flaks får du se meg dø" - tonen er satt, og albumtittelen var visst ikke tilfeldig. "Paradox" er til sammenligning noe mer oppstemt, i hvert fall musikalsk, med pianodrevet allsangrefreng av den gode, gamle rock 'n' roll-skolen og medrivende trommekomp. Misantropen Krohn er dog ikke kurert for gruff, og takk for det. Selv bak en tilforlatelig låttittel som "Det søte liv" lurer sarkastiske betraktninger om voksenlivets statusjag, over temposterk bluesrock som byr raust på gitarøs. Singlen "En vakker dag" avslutter Shit Happens med sørgmodige blåsere og et langsomt tempo som halvveis ut i låta byttes ut med taktfast tromming, lekne gitarer og Stones-aktig "woo-hoo"-messing. En låt som, i likhet med albumet for øvrig, med hell våger å spille på flere strenger.

Sporliste

 1. Rocker
 2. Nerd
 3. Paradox
 4. Nestbest
 5. Jenter som kommer
 6. Snegle
 7. Hele veien ned
 8. Det søte liv
 9. Dyr i drift
 10. Antitrist
 11. En vakker dag

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Raga Rockers
Label Pilot Music Bestillingsnummer 509996290732

Anmeldelser