Sirene (CD)

Skambankt

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Skambankt, den framoverlente kvartetten fra Jæren, er tilbake med et knippe signatursterke og varierte låter. Femtealbumet Sirene er en slagferdig og uimotståelig kombinasjon av moderne og klassisk hardrock, anført av singlen "Voodoo".

Bandet tilhører elitedivisjonen av norsk rock. Denne posisjonen har Skambankt erobret gjennom fire sterke album, med store rockelåter som "O dessverre" og "Mantra", og en årrekke med energisk livejobbing i inn- og utland. De har lagt Roskilde og Øya for sine føtter, de har varmet opp for AC/DC på Valle Hovin og DAD på deres store arena-turné i Danmark.

Albumet består av låter skrevet av Terje Winterstøe Røthing, arrangert av bandet i en potetkjeller på Bore og spilt inn i Propeller med Kåre Vestrheim i produsentstolen. Albumet har blitt en mørk, tung, fengende og grandios affære.

Terje Winterstøe Røthing, Tollak Friestad, Hans Egil Løe og Børge Sageng Henriksen har slått på sirenen. Og de mener alvor.

Sporliste

  1. Anonyme hatere
  2. Som en sirene
  3. Voodoo
  4. Sort blod
  5. Gamle spøkelse
  6. Våre folk
  7. Sånne som deg
  8. Ulv, ulv
  9. Nemesis
  10. Kald, kald natt

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Skambankt
Label Columbia Bestillingsnummer 0888430300323

Anmeldelser